0

Coș

0 items - 0,00 RON

Nu aveți nici un produs în coș.

Magazinul online termoclimatizare.ro este administrat de catre:SC MAGNUM THERM SRL  inregistrata la Registrul Comertului sub J22/3293/2007, avand CUI RO22793080, cu sediul in oras Iasi, strada Sergent Grigore Ion, nr.7, judetul Iasi.Suntem o companie care activeaza in domeniul instalatiilor din anul 2007. De-a lungul celor 10 ani de functionare, am reusit sa acumulam multa experienta, in prezent fiind capabili sa oferim clientilor si partenerilor nostri cele mai bune produse de pe piata, precum si cele mai bune servicii garantate si de pregatirea profesionala a personalului angajat.

Datorita legaturilor stabile si directe, de peste 10 ani cu producatori si importatori importanti din Romania, MAGNUM THERM ofera materiale pentru instalatii complete de incalzire si apa calda, climatizari si ventilatii, alimentari cu apa, canalizari, instalatii de stingere a incendiilor.

Incepand cu anul 2007, MAGNUM THERM SRL  a reusit implementarea standardelor de calitate ISO (SR EN ISO9001, SR EN 14001, SR EN 18001), lucru care vine ca o atestare in plus a serviciilor oferite de compania noastra, precum si a nivelului de intelegere si de rezolvare a diverselor probleme care apar in procesul de proiectare si executie a instalatiilor termice, sanitare,ventilatie climatizare si de stingere a incendiilor.

Reusim sa fim in permanenta la curent cu cele mai noi solutii aparute in domeniul in care activam, prin colaborarea si schimbul de experienta cu principalii nostri furnizori de materiale, dar si prin studierea exacta a fenomenelor petrecute in procesul de executie, indraznind de multe ori sa aplicam solutii ingineresti care se dovedesc a fi noi si fiabile.

www.termoclimatizare.ro este un magazin on-line care promoveaza si comercializeaza peste 50 de branduri care provin de la producatori importanti precum:
REHAU, PURMO, TIEMME, VIESSMANN, FERROLI, VAILLANT, HONEYWEEL, CONTER, AFRISO, DAIKIN, GEA, MITSUBISHI, NORD STAR, GEBERIT,  IMMERGAS, VOGEL&NOOT, De LONGHI, DANFOSS, HUMMEL, SALUS, GALLETTI,VALROM, AUSTROTHERM.

Toate produsele comercializate sunt certificate din punct de vedere al calitatii si sunt insotite de certificate de garantie.

Mai multe detalii despre noi gasiti pe adresa noastra www.termoclimatizare.ro.